New Page 1

.

Сайт "Моя Славута"

.

Моя Славута

Объявление

Приветствуем Вас на форуме "Моя Славута"! Будем рады всем участникам!
* * *
Услуги по компьютерной диагностике инжекторных Таврий, Славут, Сенсов в Кременчуге! узнать подробности

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Моя Славута » Общий форум » Чи зберігається страховий поліс?

Чи зберігається страховий поліс?

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Привіт, всім! Слухав, що деякі страхові компанії дозволяють переносити старий поліс автоцивілки на нового власника при перереєстрації. Чи можливо це правда? Може, хтось має інформацію про такі умови?

0

2

silver4 написал(а):

Привіт, всім! Слухав, що деякі страхові компанії дозволяють переносити старий поліс автоцивілки на нового власника при перереєстрації. Чи можливо це правда? Може, хтось має інформацію про такі умови?

Ого, привіт! Так, точно, деякі страхові компанії дійсно дозволяють переносити старий поліс автоцивілки на нового власника під час перереєстрації. Цікава штука, правда? Я щойно читав статтю:"Чи дійсний старий поліс автоцивілки при перереєстрації авто на нового власника? (новини компаній)"  де розповідається про це. Там зазначено, що це можливо за певних умов. Але, звісно, краще перевірити умови конкретної страхової компанії, бо вони можуть трохи відрізнятися. Так шо, якщо маєш намір переоформити страховку, краще дізнайся всі деталі напряму в них.

0

3

Мене теж цікавить автоцивілка. Ознайомлюся із порадами .

0

4

Ольга Борвон написал(а):

Мене теж цікавить автоцивілка. Ознайомлюся із порадами .

Автоцивілка онлайн https://oca-go.ua/osago мене дуже зацікавила. Вам я також рекомендую звернутися до них та ознайомитися з їхніми послугами. Насправді думаю ви залишитеся не менш задоволені їхніми послугами, ніж я.

0

Вы здесь » Моя Славута » Общий форум » Чи зберігається страховий поліс?

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно