New Page 1

.

Сайт "Моя Славута"

.

Моя Славута

Объявление

Приветствуем Вас на форуме "Моя Славута"! Будем рады всем участникам!
* * *
Услуги по компьютерной диагностике инжекторных Таврий, Славут, Сенсов в Кременчуге! узнать подробности

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Моя Славута » Общий форум » Купівля планшета

Купівля планшета

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Ніколи не думав що буду купувати планшет, але ось все таки довелося, народилася дитина, немає на чому мультики дивитися. Які Планшети порадите розглянути для маленьких діток? Суто для мультиків вибираю.

0

2

Кращий бюджетний планшет-Blackview Tab 10, хороша модель за ціною і якістю – Lenovo Tab M10 HD 2nd Gen, кращий планшет на Android – Xiaomi Pad 5 в Інтернеті характеристики у вас є можливість вибрати.

0

3

При виборі планшета звертайте увагу на наступні характеристики: розмір екрану і дозвіл, підтримка стилуса, підтримка бездротових мереж, пам'ять і підтримка карт MicroSD, час роботи.

0

4

Привіт, якщо ви хочете купити планшет тільки для того, щоб дитина дивилася на ньому мультики, тоді думаю можна брати самий бюджетний варіант, якого буде більш ніж достатньо.
Ось в інтернет магазині Жук, можна зараз купити дитячий планшет. Якщо хочете щось краще, тоді вже самі вибирайте, в Жуці є з чого вибрати, наприклад ті ж планшети Самсунг https://zhuk.ua/plansheti-samsung/ які на сьогоднішній день дуже цінуються серед любителів даного бренду.

0

Вы здесь » Моя Славута » Общий форум » Купівля планшета

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно