New Page 1

.

Сайт "Моя Славута"

.

Моя Славута

Объявление

Приветствуем Вас на форуме "Моя Славута"! Будем рады всем участникам!
* * *
Услуги по компьютерной диагностике инжекторных Таврий, Славут, Сенсов в Кременчуге! узнать подробности

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Моя Славута » Общий форум » Де можна придбати павербанки?

Де можна придбати павербанки?

Сообщений 1 страница 7 из 7

1

Добрий усім день. У зв'язку із ситуацією в нашій країні у нас дуже часто вимикають електрику. Щоб якось заряджати наші телефони та планшети, вирішила придбати павербанк. Допоможіть мені вибрати магазин, будь ласка.

0

2

Доброго дня і вам. А я павербанками закупився ще в минулому році. Купував їх у моєму улюбленому інтернет-магазині. Можу вам підказати куди варто звернутись. Якщо вас це зацікавило, пишіть.

0

3

А я ще не купила. То часу не було на пошуки, то ще щось. У якому інтернет-магазині ви купували? Підкажете? І який павербанк мені краще вибрати? Буду вдячна за допомогу.

0

4

Я купував у інтернет-магазині "Алло". Раджу вам звернутись саме сюди. Тут якісна техніка, доступні ціни. Довіряю цьому магазину майже два роки. Вам можу порекомендувати Power Bank Xiaomi 10000mAh Mi 3 22.5W (BHR4412GL) Black. Він призначений для смартфонів, смарт-годинників та планшетів. Його потужність 10000 мАг. Заряджається дуже швидко. Більше вибору павербанків https://allo.ua/ua/universalnye-mobilnye-batarei/ ви можете знайти на сайті магазину В наявності великий вибір інших відмінних варіантів. Бажаю вам вдалої купівлі.
https://i.allo.ua/media/catalog/product/cache/1/image/212x184/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/x/i/xiaomi_power_bank_3_10000_mah_ultra_compact_negro_02_ad_l.jpg

0

5

Нещодавно купувала повербанк тут, знайшла такий, як мені потрібен, компктний і недорогий. Можно заряджати телефон та смарт-годинник, заряджає доволі швидко. Якщо цікаво, перейдіть на сайт і подивіться моделі, там є різні за дизайном та ємністю.

0

6

Насколько выгодны самокрутки, если купить табак для сигарет Берли. Использование табака на развес позволяет существенно сэкономить. И действительно, при ручной укладке табака при средней плотности укладки один среднего размера пакет сырья дает около 7 блоков. Применение машинного метода укладки уплотняет размещение табака внутри гильзы, и выход уже становится 5 блоков с пакета.

0

7

Спасибо за информацию!

0

Вы здесь » Моя Славута » Общий форум » Де можна придбати павербанки?

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно