Знаєте, що мене цікавить? Чому в "мініКАСКО" немає страхування від угону? В КАСКО ж це, як правило, включено. Це не небезпечно?
МініКАСКО та КАСКО
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22023-12-14 19:43:08
Знаєте, що мене цікавить? Чому в "мініКАСКО" немає страхування від угону? В КАСКО ж це, як правило, включено. Це не небезпечно?
О, це дійсно цікаве питання! Дивно, чому в "мініКАСКО" немає страхування від угону, коли в КАСКО таке зазвичай включене. Може, це якась нюансна річ або вони забули додати цей пункт? Мені здається, що угон може бути доволі небезпечним, особливо якщо ти стикаєшся з ризиком втратити своє авто.
Можливо, варто розглянути статтю на avtosota.com можливо, там є якась допоміжна інформація чи пояснення щодо відсутності страхування від угону в "мініКАСКО". Щось мені говорить, що там можуть розкрити всі тонкощі цієї справи та подати якісь поради.
Отже, можливо, варто дати шанс цій статті, можливо, вона розкриє таємниці "мініКАСКО" і надасть більше інформації про відсутність страхування від угону. Не забудь поділитися своїми враженнями після прочитання!