New Page 1

.

Сайт "Моя Славута"

.

Моя Славута

Объявление

Приветствуем Вас на форуме "Моя Славута"! Будем рады всем участникам!
* * *
Услуги по компьютерной диагностике инжекторных Таврий, Славут, Сенсов в Кременчуге! узнать подробности

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Моя Славута » Общий форум » Хочу купити оперативну пам'ять

Хочу купити оперативну пам'ять

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

Всім привіт! Я хочу трохи посилити роботу мого комп'ютера з допомогою оперативної пам'яті, зараз в мене на 16 Гб, але хочу на 32. Порадьте мені яку саме оперативну пам'ять варто придбати, та в якому онлайн магазині.

0

2

На 16 Гб оперативна пам'ять і справді замаленька, сам не так давно її міняв, тому що люблю пограти в різні ігри, і її замало було мені. Тобі можу порадити хороший онлайн магазин, в якому її купував, там реально є з чого обирати та ціни хороші.

0

3

В ігри я не граю, але роблю різну роботу за комп'ютером, часто пов'язану з відео, тому треба оперативну пам'ять трохи кращу ніж є. Дуже цікаво дізнатися, яка саме оперативна пам'ять у тебе? А ще поділись посиланням на магазин, де ти її купував.

0

4

Оперативна пам'ять Kingston DDR4 32GB https://telemart.ua/ua/ram/ яку я придбав у Telemart, вразила своєю продуктивністю. Відчутний приріст швидкості та стабільна робота в будь-яких умовах завдяки її вражаючим технічним характеристикам. Цілком виправдовує свою вартість і стає надійним партнером для потужних обчислень та ігор.

Замовлення в Telemar – ефективний і комфортний процес. Зараз до речі на неї діє досить не маленька знижка, тому встигни купити вигідно.

Отредактировано silver4 (2023-12-23 00:32:52)

0

5

Якщо ви шукаєте не тільки надійну оперативну пам'ять, але й якісну допомогу в написанні дипломної роботи, рекомендую звернутися до Світ Знань https://diploms.kiev.ua/uslugi/kursovye-raboty/. Ця команда готова забезпечити вам не лише ефективні технічні рішення, але й професійну підтримку в учбових питаннях. Нехай ваш вибір буде успішним в обох аспектах — як в технічному плані, так і в навчанні!

Отредактировано Валик (2024-01-11 20:42:28)

0

Вы здесь » Моя Славута » Общий форум » Хочу купити оперативну пам'ять

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно