New Page 1

.

Сайт "Моя Славута"

.

Моя Славута

Объявление

Приветствуем Вас на форуме "Моя Славута"! Будем рады всем участникам!
* * *
Услуги по компьютерной диагностике инжекторных Таврий, Славут, Сенсов в Кременчуге! узнать подробности

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Моя Славута » Общий форум » Як обрати новобудову?

Як обрати новобудову?

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Хочу почути від вас декілька порад про те як обрати новобудову в Києві. Я хочу купити собі квартиру, зараз в пошуку варіанту, але пропозицій доволі багато і як серед всіх обрати щось одне, нормальне?

0

2

silver4 написал(а):

Хочу почути від вас декілька порад про те як обрати новобудову в Києві. Я хочу купити собі квартиру, зараз в пошуку варіанту, але пропозицій доволі багато і як серед всіх обрати щось одне, нормальне?

В Києві пропозицій дійсно багато, а ризики непередбачувані. Щоб уникнути розчарувань, варто керуватися кількома головними критеріями.

По-перше, слід ретельно вивчити репутацію забудовника, його досвід та портфоліо реалізованих проєктів. Компанії з позитивною історією і належною відповідальністю, як-от забудовник ЖК Оптимісто https://optimisto.com.ua/about/ в с. Гатне, безумовно, заслуговують на більшу довіру. Відгуки покупців, своєчасність введення в експлуатацію попередніх новобудов - все це допоможе скласти уявлення про надійність девелопера.

По-друге, велику увагу потрібно приділити локації новобудови. Розташування поблизу метро чи інших транспортних розв'язок, наявність необхідної інфраструктури, благоустрій території - все це вкрай важливо для комфортного проживання.

Варто перевірити документацію новобудови - чи всі необхідні дозволи отримані, чи не було судових позовів стосовно землевідведення. Доступна ціна іноді може виявитися "сигналом" про юридичні проблеми об'єкта.

0

Вы здесь » Моя Славута » Общий форум » Як обрати новобудову?

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно